Drie gymnastiekverenigingen Leidschendam-Voorburg gaan verder als LV Gymnastics

Op 10 juni is in Leidschendam Voorburg officieel de nieuwe gymnastiekvereniging LV Gymnastics opgericht. In deze nieuwe vereniging gaan de drie gymnastiekverenigingen in Leidschendam-Voorburg – Gymnova, AVGV en SOS Voorburg- gezamenlijk verder, met ruim 1000 leden.

De drie verenigingen verstevigden enkele jaren geleden al de onderlinge samenwerking, o.a. voor de realisatie van turnhal De Cascade. De samenwerking tussen de clubs groeide in de loop der jaren verder wat resulteerde in een gezamenlijke wedstrijddeelname met één selectie.

In de afgelopen maanden is er tijdens drie afzonderlijk gehouden bijzondere ledenvergaderingen ingestemd met ontbinding van de bestaande verenigingen. LV Gymnastics voorzitter Ilse Dijkman: ‘En nu is het moment daar dat de krachten gebundeld worden en er een mooie toekomst kan worden opgebouwd voor gymmend, turnend en freerunnend Leidschedam-Voorburg. Het bestuur heeft er ontzettend veel zin in om samen met alle vrijwilligers een groot succes te maken van LV Gymnastics!’

Deze artikelen heeft u misschien gemist