Rijswijk laat formateur Eerdmans resultaten zien van zijn coalitie

Fractievoorzitter Joost Eerdmans van JA21 was woensdag te gast bij het college van burgemeester en wethouders in Rijswijk. Rotterdammer Eerdmans was in 2019 formateur van het college in Rijswijk, na het terugtrekken van de VVD. Tijdens het bezoek werden voor Rijswijk belangrijke actuele zaken besproken, zoals de ontwikkeling van winkelcentrum In de Bogaard, de ondertunneling van de Prinses Beatrixlaan, nieuwbouwwijk Rijswijk Buiten, het Woonfonds en de Plaspoelpolder.

“Onze formateur de resultaten laten zien van zijn coalitie” liet wethouder Armand van de Laar op twitter weten, om te besluiten met “een mooie middag”.

Wethouder Lugthart:”De belangrijke Rijswijkse thema’s zijn besproken, zoals de ontwikkeling van winkelcentrum In de Bogaard, de ondertunneling van de Prinses Beatrixlaan, RijswijkBuiten, het Woonfonds en de Plaspoelpolder.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist