In de Bogaard helpt Rijswijkse clubs en verenigingen

Op zaterdag 18 september tussen 12:00-16:00 uur biedt In de Bogaard lokale clubs en verenigingen de mogelijkheid om zichzelf gratis te promoten in het winkelcentrum. Op deze manier wil In Bogaard stimuleren om voor de verschillende Rijswijkse clubs en verenigingen meer leden te werven.

Het winkelcentrum In de Bogaard zoekt hiervoor nog verschillende clubs en verenigingen. Alle soorten clubs zijn welkom. Dit mag sport gerelateerd zijn maar ook theater-, dans-, muziek-, artistieke clubs etc. zijn van harte welkom om zich aan het grote publiek te presenteren.

Het winkelcentrum verzorgt een kraam voor de belangstellenden. Laat je aan heel Rijswijk zien en deel info uit of geef bijvoorbeeld een leuke clinic of demo. Hoe meer activiteit hoe beter.

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 september via info@indebogaard.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist