Alzheimer Café Rijswijk over de mantelzorger

Op dinsdag 25 oktober houden we weer een Alzheimer Café in Rijswijk!

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Het doel is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken met elkaar.

Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de mantelzorger. Als je partner, je moeder, je vader of je naaste dementie heeft; wat betekent dit dan voor jou? Hoe ga je om met gedragsveranderingen? In welke zin verandert de relatie met je naaste? Hoe zorg je dat je het vol houdt? En hoe blijf je voor jezelf zorgen? Kun je ‘mantelzorgen’ leren?

U vindt het Alzheimer Café Rijswijk in het wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk. De toegang is gratis, de zaal is open om 19:00 uur en het programma start om 19:30 uur.

Deze artikelen heeft u misschien gemist