Alleen Vredenburch weet te winnen in de Vierde Klasse

Het competitieprogramma voor de zaterdagamateurs leverde in “4D” een deceptie op voor RVC Celeritas, weet Semper Altius nog steeds niet wat winnen is en doet Vredenburch het buitengewoon goed.

In de wedstrijd in de zware vierde klasse D van thuisploeg Celeritas tegen het Rotterdamse NOC Kralingen, leek er oorspronkelijk voor de rood-gelen uit Rijswijk geen vuiltje aan de lucht, maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een grote deceptie. Dankzij twee treffers van Joey Klein liep RVC Celeritas weg van de uit de chique Rotterdamse buurt afkomstige Kralingers.


Na een eerste tegendoelpunt te hebben moeten incasseren, werd het er voor de ploeg van trainer Dennis Young niet beter op toen Simeon Millert zijn eigen doelman passeerde, waardoor het plosteling 2-2 stond. Fernando Couvreur bracht RVC Celeritas opnieuw aan de leiding, 3-2, maar het waren tenslotte de Rotterdamers die met alles wat ze in zich hadden nog een 3-4 overwinning wisten te behalen, de thuisploeg gedesillusioneerd achter latend.



In dezelfde groep deed Vredenburch het weer uitstekend door in Den Haag Quick Steps met 1-3 van zich af te schudden, met als resultaat een keurige vijfde plaats op de ranglijst. Ook in Den Haag verloor Semper Altius met 2-1 van RAS, doelpuntenmaker namens de Rijswijkers Brahim Saidi. De Hoekpodlers hebben dit seizoen nog geen wedstrijd winnend af kunnen sluiten, resulterend in een één na laatste plek op de ranglijst.

Deze artikelen heeft u misschien gemist