De Klimmende Regahs netwerken tegen kanker

Donderdagavond was het netwerkbijeenkomst van De Klimmende Règâhs in het prachtige pand van Grabowsky in Den Haag. Vele ondernemers, sponsors en donateurs die de inzet voor het doel “Help kanker de wereld uit” een warm hart toedragen, waren aanwezig en genoten van een meer dan een fantastische walking dinner van Ed Gillisse. Als je je gasten eens culinair wil verrassen, dan ben je bij Ed aan het juiste adres. Formidabel!

Keynoot spreker van de avond was niemand minder dan Lucinda Brand. Deze wereldkampioen veldrijden in 2021 sprak en inspireerde over focus op je doel en of je alleen maar tevreden kunt zijn als je je doel hebt behaald. Dit zette vele aanwezigen zichtbaar en hoorbaar aan het denken.

Lucinda werd nog aangenaam verrast toen avondvoorzitter René Klunder van Gijen haar een cheque overhandigde voor de foundation waar zij zich voor inzet: Edwin van der Sar van Hersenstichting Nederland.

Nagepraat werd er met een wijnproeverij van de kwaliteitswijnen van V I N O T Ú Y Y O en dat viel zichtbaar in de smaak.

Er kan worden teruggekeken op een meer dan geslaagde avond, waarbij de gastheer mensen bij elkaar heeft gebracht en heeft laten zien waar zij zich voor inzetten.

Deze artikelen heeft u misschien gemist