Nieuwe fase Sportpark Elsenburg gaat in

Foto's: Begeleiding en Advies Sportterreinen (B.A.S.)

Het Begeleiding en Advies Sportterreinen (B.A.S.) heeft, in de persoon van Peter Prins, op LinkedIn laten weten dat specialisten uit Frankrijk de laatste hand hebben gelegd aan de nieuwe BMX baan in het nieuwe sportpark Elsenburg.

“Toch nog even snel een nieuwe up-date over sportpark Elsenburg in Rijswijk. Vandaag hebben de specialisten uit Frankrijk namelijk de laatste hand gelegd aan de nieuwe BMX baan. CSC Sport heeft de basis ervan gemaakt en zal het werk verder gaan afmaken, te starten met het bestraten van de startheuvel en bochten. Hopelijk zit het weer een beetje mee komende weken. Rondom de baan wordt het terrein grotendeels ecologisch ingericht om de biodiversiteit op het sportpark te vergroten. Het park is de ecologische verbinding tussen het Wilhelminapark en het Elsenburgerbos. Het wordt echt een prachtig park!”

De Rijswijksche Hockeyclub, wielervereniging De Spartaan en de FietsCrossClub (FCC) Rijswijk zijn de inwoners van het sportpark met Olympische allure, zoals het sportpark in de plannen werd genoemd.

Deze artikelen heeft u misschien gemist