Museum Bescherming Bevolking actief op en rond Bevrijdingsdag

Tijdens het bevrijdingsfestival op 5 mei in Den Haag zal Stichting Military Vehicle Friends samen met Johannes Van der Stap van Museum Bescherming Bevolking – Bunkercomplex Park Overvoorde aanwezig zijn op het provinciehuis in Den Haag.

“Wij hebben de eer gekregen de verbindende factor te worden tussen het festival op het Malieveld en het provinciehuis. Met een static show zullen wij het provinciehuis aankleden en meerdere voertuigen gaan bezoekers van het bevrijdingsfestival heen en weer pendelen tussen het malieveld en het provinciehuis. Achter de schermen zijn wij al enkele weken druk geweest met de voorbereidingen en het uitnodigen van deelnemers. Wij zijn trots op deze uitnodiging en gaan er een geweldige bevrijdingsdag van maken.”
Op zondag 7 mei zijn er op het bunkercomplex van Museum Bescherming Bevolking in Rijswijk ook nog verschillende militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog te zien. Zie de foto’s.

Deze artikelen heeft u misschien gemist