Monsterzege van RVC Celeritas tegen degradatiekandiaat Bolnes

archieffoto

In de vierde klasse van het amateurvoetbal behaalde RVC Celeritas zaterdag een monsterzege tegen Bolnes, 7-2. Vredenburch verloor, de wedstrijd van Semper Altius werd al na amper 13 minuut gestaakt.

RVC Celeritas
Op eigen terrein maakte RVC Celeritas zaterdag gehakt van degradatiekandidaat Bolnes uit Ridderkerk. Bij rust hadden de discipelen van cheftrainer Dennis Young reeds een 3-1 voorsprong opgebouwd dankzij doelpunten van Jergo Leijdekkers, Appie Tjadirti en Bencho. Helaas viel er wel weer een rode kaart te noteren voor Celeritas. Vialli Serbony kreeg in de 25e minuut ‘rood’ voorgeschoteld van de leidsman. In de tweede helft ging Tjadirti gewoon door met scoren, 4-1, weer Leijdekkers 5-1, 6-1 mooi afstandsschot Tjadirti. Na de 6-2 in de 88e minuut bepaalde Bencho de eindstand op 7-2, mooi begin van de derde periode voor RVC Celeritas. Opmerkelijk detail: Bolnes verloor vorige week, op de eigen Bolnesserberg, met dezelfde cijfers ook al van een club uit de Haagse regio, toen was het SEV uit Leidschendam dat ‘gehakt’ maakte van de Ridderkerkers.

Vredenbuch
De ploeg van Remco Torken verloor zaterdag ondanks goede tegenstand met 2-1 van het sterke DUNO, derde op de ranglijst. Met drie nederlagen uit de laatste wedstrijden, één gelijkspel en één maal winst, zijn de bewoners van de Burcht bezig aan een slechte serie, maar de vijfde plek op de ranglijst is een veilige plek zonder kopzorgen over nacompetitie, laat staan degradatie.

Semper Altius
De wedstrijd van Semper Altius tegen Loosduinen duurde maar 13 minuten. De scheidsrechter van dienst blies af vroeg af na een ernstige blessure van een Loosduinen speler die per brancard van het veld werd afgevoerd.

Deze artikelen heeft u misschien gemist