Diefstal bij Krijgdekleertjes Rijswijk

Dinsdag was een zo leuke op krijgdekleertjesrijswijk. Of eigenlijk toen de dag al voorbij was. Op Facebook valt te lezen:

“Ik liep mijn “winkeltje” uit om het bord binnen te halen en vond bij teruglopen het poppenkussen in de gang. Iets wat binnen hoort. Ik raapte het op om terug te leggen waar het hoort maar helaas pindakaas. Je bent het in je haast verloren. Bij krijgdekleertjes kun je ruilen en als je niets te ruilen hebt maar wel nodig vinden we een oplossing. Bij de speelOtheek kun je speelgoed lenen. Maar de hele poppenfamilie en bedje snel wegpakken als ik even wegloop en het pand uitlopen is stelen. De andere meubeltjes vond je niet leuk genoeg ? Als je spijt krijgt: hang de spulletjes in een tasje aan de deur. Vind ik, en de kindjes die ermee spelen als met moeders mee, leuk. Als niet kun je wat mij betreft de kolere krijgen.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist