Fotoclub Rijswijk wisselt expositie

De Fotoclub Rijswijk heeft op 15 maart 2023 haar permanente expositie in het Woonzorgcentrum Steenvoorde gewisseld.

De leden van de fotoclub exposeren al een aantal jaren een selectie van hun fotoos uit het afgelopen jaar. Tweemaal per jaar wordt een deel van de expositie gewisseld.

De expositie is vrij toegankelijk in de 2 gangen op de begane grond van Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62 in Rijswijk.

Fotoclub Rijswijk bestaat uit circa 25 enthousiaste fotografen, zowel beginners, als gevorderden. Wij beschikken over een clubruimte in het Havenkwartier in Rijswijk. De wekelijkse clubavonden zijn op de vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op deze avonden worden door leden meegebrachte (digitale)foto’s stuk voor stuk door een lid van de club ingeleid en gezamenlijk besproken.

Wil je meer informatie over de club, of wil je geheel vrijblijvend enkele clubavonden bijwonen “om de sfeer te proeven”? Stuur een e-mailbericht naar fotoclubrijswijk@gmail.com of kijk op de website http://fotoclubrijswijk.nl.

Foto: Koos van Oosten (Gezicht op Nijmegen)

Deze artikelen heeft u misschien gemist