Marloes Bosboom-Turabaz, echtgenote van Ehsan eert overleden man met boek

Marloes Borsboom-Turabaz, schrijfster, oud-wethouder in Rijswijk en echtgenote van Ehsan: “Ehsan zette zich op enorm veel manieren in voor Afghanistan. Van besprekingen met voormalig president Karzai, handelsmissies en betrokkenheid bij het 3D-beleid van defensie, tot medische uitwisselingen, opleidingen van diplomaten in Clingendael en een grote tentoonstelling in de Grote Kerk. Met de door hem opgerichte stichting, Vrienden van Afghanistan, zette hij onderwijs in Afghanistan op de agenda en realiseerde hij veel projecten en resultaten. Alles om een positieve impact te maken voor het land. Met het boek Ehsan Turabaz wil ik aandacht vragen voor Afghanistan en zijn onvoltooide missie voortzetten.”

Biografie Ehsan Turabaz
Het boek geeft de lezer een inkijk in het leven van een man die zich met volledige toewijding heeft gestort op het verbeteren van de levens van Afghanen. Het boekt neemt je mee in zijn levensverhaal: van zijn vlucht uit het land dat hem zo dierbaar is, tot de politieke ontwikkelingen die hebben geleid tot de huidige situatie in Afghanistan. Ook beschrijft het boek, met vele anekdotes, hoe Ehsan de levens van velen heeft verrijkt door zijn verbindingskracht. Het boek Ehsan Turabaz is te bestellen via https://stvva.nl/donatie/. De volledige opbrengst van het boek komt ten goede aan de stichting Vrienden van Afghanistan. Om zijn missie te voltooien.

Vanaf vandaag te koop bij Bruna in de Herenstraat in Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist