De eerste Kickit clinic door Haag88 op Sportcampus Zuiderpark

Aankomende zaterdag 25 maart is het zover: de eerste Kickit clinic in Den Haag, georganiseerd door Haag88 op Sportcampus Zuiderpark.

Voetbal, nummer 1 sport wereldwijd, kan op dit moment niet door iedereen beoefend worden, daar brengen we met Kickit verandering in!

Kickit is rolstoelvoetbal, rolstoelvoetbal is Kickit. Dé vorm van voetbal waar iedereen mee kan doen! Je speelt Kickit met AmiGo de Voetbalschieter, een sporthulpmiddel dat aan de voorkant van een rolstoel bevestigd kan worden. De AmiGo kan ballen oppakken, ballen vasthouden, de bal met verschillende snelheden wegschieten en de bal afpakken van andere spelers.

Haag88 is een sportvereniging voor mensen met en zonder lichamelijke beperking en we hebben de intentie om in de komende maanden een Kickit team in Den Haag op te zetten. Samen wekelijks voetballen, plezier maken daar draait het om! In de toekomst hopen we ook andere Kickit teams tegen te komen op toernooien. Aankomende zaterdag is de eerste mogelijkheid om kennis te maken met de sport Kickit en AmiGo de Voetbalschieter, in de maanden daarna gaan we aan de slag met het optuigen van een team. Heb jij interesse om te komen kijken? Mee te spelen of ons te helpen bij het opzetten van het team?

Kom gerust eens langs of neem contact op met Thea Smit of Arie van ‘t Hoof via info@haag88.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist