Dennis Young en RVC Celeritas na 5 seizoenen uit elkaar

Dennis Young en RVC Celeritas gaan na dit seizoen uit elkaar. Dat meldt de website www.hethaagsamateurvoetbal.nl. Young trad in 2018 aan als trainer van de club en wist ieder seizoen de ploeg een niveau hoger te krijgen met seizoen 2021 – 2022 als absoluut hoogtepunt van die periode. In dat seizoen reikte RVC Celeritas tot de finale van de nacompetitie die het bereikte na een aantal zinderende duels. De finale ging jammerlijk verloren waardoor de ploeg weer in de 4e klasse moest aantreden.

Young wist ieder seizoen weer een ploeg op de been te brengen die voor de prijzen ging maar ziet dit seizoen als een nachtkaars uitgaan en dat feit, plus nog een aantal persoonlijke overwegingen hebben hem doen besluiten volgend seizoen een andere weg te gaan bewandelen.

Young tegenover deze website: “De periode na de finale van de nacompetitie en de start van het nieuwe seizoen was kort, te kort om goed na te denken over een eventueel langer verblijf bij de club. We zaten in een dal na het verlies in de finale en stoppen voelde voor mij niet goed maar was echter wel een betere keuze geweest. Mijn gezin, mijn werk en al mijn andere bezigheden naast het voetbal vergen tijd en als je dan merkt dat het je energie gaat kosten in plaats van energie geven, dan moet je concluderen dat het mooi geweest is. Ik kijk terug op een prachtige tijd waarin we veel hebben bereikt en ga dit seizoen nog er alles aan doen om de nacompetitie te halen. Dat zou een mooie afsluiting zijn van een mooie periode”.

Deze artikelen heeft u misschien gemist