André Buurman op nominatie-shortlist Vrij Nederland Publieksprijs

De Rijswijkse auteur André Buurman is genomineerd met zijn faction-thriller ‘Het Neurenberger Mysterie’ Vrij Nederland Publieksprijs

Dat bericht kreeg Buurman van zijn uitgever Davey Jones Publishing “Er zijn in totaal zes titels genomineerd”, vertelt de verheugde Rijswijkers “Tot 1 mei konden lezers uit ruim 350 titels hun favoriete thriller kiezen. Uiteindelijk zijn er 4000 stemmen uitgebracht en dat heeft geresulteerd in een shortlist van zes titels, waaronder ‘Het Neurenberger Mysterie’. Voor mijn uitgever is het dubbelfeest, want ook ‘Zeven’ van de auteur Luc Vos is een uitgave van deze uitgeverij behoort eveneens tot de zes genomineerden voor de VN Publieksprijs. Op maandag 22 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.”

Onlangs hield André Buurman in de Rijswijkse vestiging van de Bibliotheek aan de Vliet een lezing over zijn boek.

Deze artikelen heeft u misschien gemist