Kom zaterdag jouw Moederdag cadeau knutselen in Bogaard stadscentrum

Het is bijna Moederdag! Voor alle kinderen is er aanstaande zaterdag in het Bogaard stadscentrum een gezellige knutselplek waar de mooiste kaartenkunstwerkjes voor Moederdag mogen worden gemaakt. Heel leuk dus om op zaterdag 13 mei tussen 12:00 en 16:00 uur te komen kleuren, tekenen en plakken!

Tips voor Moederdag cadeaus
Wil je jouw moeder een bosje bloemen geven? Ga dan zeker naar Fresh Bloemen en Planten! Of kies je voor een heerlijk verwenpakket van Rituals, een mooi boek van de Bruna, een prachtig sieraad van Juwelier Goudland, Bijou Brigitte, J22 of Lucardi? Er is genoeg keuze in ons stadscentrum. Kom dus gezellig winkelen en maak je (schoon-)moeder of oma blij met een persoonlijk cadeau.

Deze artikelen heeft u misschien gemist