RVC Celeritas spelers Klijn en Durban volgend jaar actief voor DHC

RVC Celeritas raakt aan het eind van dit seizoen twee belangrijke spelers kwijt aan het ambitieuze DHC uit Delft.  Joey Klijn en Dylan Durban (foto) volgen komend seizoen hun huidige hoofdtrainer Dennis Young die bij de huidige eerste klasser als technisch directeur aan de slag gaat.

Joey Klijn kwam twee seizoenen geleden over van Oliveo en speelt bij Celeritas in de vierde klasse eigenlijk op een voor hem te laag niveau. Hij haalde weliswaar dit seizoen niet het niveau van afgelopen seizoen toen de behendige linksbenige Klijn regelmatig uitblonk, maar DHC zal ongetwijfeld veel plezier beleven van deze linkerflank speler. Dylan Durban is een 26-jarige aanvaller die liet weten trots te zijn komend seizoen voor DHC uit te mogen komen.

Beide spelers moeten er wel rekening mee houden dat de traditieclub van de Delftse Brasserskade degradeert naar de tweede klasse, de ploeg staat momenteel troosteloos onderaan in de eerste klasse en met nog slechts twee duels te gaan is degradatie onafwendbaar.

Deze artikelen heeft u misschien gemist