Angelo van der Pas plaatst zich voor finale Sterkste Man van Nederland

foto: Gemeente Rijswijk

Rijswijker Angelo van der Pas heeft zich zaterdag in de halve finale in Volendam geplaatst voor de finale van de Sterkste Man van Nederland.

“Halve finale zit erop”, zegt Van der Pas. Een voorbereiding waarin ik geteisterd werd door blessures. Wilde er van te voren niet teveel over kwijt, maar heb al ruim 8 weken geen gevoel in me linkervoet door een zenuw die klem zit in me bil. En ook me linkerpols heeft waarschijnlijk een scheur in het bot waardoor me pees is gaan ontsteken. Maar ja nu moest ik wel en het is gelukkig gelukt.”

De finale van de Sterkste Man van Nederland is op zaterdag 8 juli in Winschoten . Voor Angelo van der Pas betekent dit zijn zesde finale.

De onderdelen van deze wedstrijd waren: Log lift Reps 120 Kg, Farmers walk, Truckpull, Deadlift Reps en Atlas Stones


Dit deed de halve finale met de handen van Angelo van der Pas

Deze artikelen heeft u misschien gemist