Trainer Ekrem Kaya grijpt naast onderscheiding voetbal oefenmeesters

Ekrem Kaya, trainer van de voetballers van HBS en tot voor kort inwoner van Rijswijk, is volgens de leden van de Vakbond Voetbal Oefenmeester Nederland (VVON) niet de beste trainer-coach in district West II. De keuze van de collega’s viel dit jaar op de trainer van het in de Tweede Divisie uitkomende vv Katwijk, Anthony Correai.

Kaya, oud-assistent oefenmeester bij ADO Den Haag was wel genomineerd voor de prijs in district West II, maar kreeg onvoldoende stemmen van zijn collega’s uit dit district. Bijna 40 procent van alle VVON-leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. Net als in de andere zes districten was het een spannende race toen de stemmen werden geteld, en waren de verschillen tussen de genomineerde trainers soms zeer klein.

De VVON-Awards zullen worden uitgereikt op vrijdag 19 mei tijdens het VVON Trainerscongres in Zwolle. De uiterst sympathieke en deskundige Kaya verdient uiteraard wel een welverdiende felicitatie voor zijn nominatie.

Deze artikelen heeft u misschien gemist