Buijs, Toonen en Roeleven nieuwe trainersstaf selectie K.V. Refleks

De Rijswijkse korfbalvereniging Refleks heeft voor het nieuwe seizoen een nieuwe trainersstaf. Deze zal bestaan uit Mickeal Buijs, Wendy Toonen en Ivar Roeleven.  

Cock Bruijstens, manager topsport van Refleks, kijkt met veel vertrouwen uit naar de samenwerking: 

“Met onze jeugdploegen spelen we al enkele jaren op de hoogste niveaus binnen Nederland. De stap naar dat niveau willen we bij onze senioren ook gaan maken. We zoeken naar een combinatie waar plezier leidt tot prestatie. Met de gedrevenheid van deze staf zullen ze een impuls geven aan de ontwikkeling van onze talenten en club”.

Mickael Buijs zal de verantwoordelijkheid hebben over Refleks 1. Mickael was jarenlang speler bij RKC Rotterdam, Trekvogels en WION. Vanaf zijn 14e geeft hij training aan jeugd – en seniorenploegen. Hij is  onder meer trainer geweest bij WION, KCC en Nieuwerkerk. Ivar Roeleven en Wendy Toonen zullen de verantwoordelijkheid hebben over Refleks 2. Beiden hebben een rijk gevulde spelers- en trainerscarrière bij Refleks.

Deze artikelen heeft u misschien gemist