Rijswijk in top 3 meest speelvriendelijke Gemeente van Nederland

Maandag is de gemeente Gouda uitgeroepen tot  meest speelvriendelijke Gemeente van Nederland. Wethouder Mark Wit, kinderrechtenambassadeur Brandon, beleidsmedewerker Rick van de Gemeente Rijswijk en Mike van der Kraan van Sportief Besteed Groep zijn naar de prijsuitreiking van Jantje Beton geweest.  

“Rijswijk stond in de top 3. Beschermvrouw van Jantje Beton Prinses Beatrix was er ook bij aanwezig. Aan het einde van de bijeenkomst mocht Brandon samen met de wethouder in gesprek met Prinses Beatrix over de speelmogelijkheden in Rijswijk en wat hij allemaal doet als hij buiten speelt. Een unieke kans voor Brandon vanuit zijn rol als kinderrechtenambassadeur en we hebben Rijswijk goed op de kaart kunnen zetten”, aldus Mike van der Kraan.

Deze artikelen heeft u misschien gemist