ME grijpt in bij Event Plaza op Lange Kleiweg in Rijswijk na massale vechtpartij

Foto: VRPress

Op zondagmiddag 28 mei staat het vol met mobiele eenheid bij party locatie Event Plaza aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Een massale vechtpartij heeft er plaatsgevonden waar ook een persoon gewond is geraakt bij een steekpartij. De mobiele eenheid is met honden het terrein van Event Plaza opgegaan.

De vechtpartij vond plaats voorafgaand aan een Eritrees nieuwjaarsfeest waar tientallen mensen aan meededen. Ook verderop aan de Lange Kleiweg voor de deur van Rijkswaterstaat en het CBR heeft de mobiele eenheid moeten ingrijpen om een groep vechtersbazen uit elkaar te drijven.

Bij het station in Rijswijk komen ook meldingen van agressieve groepen met wapens en knuppels.
Of dit dezelfde groep betreft is niet bekend.

Deze artikelen heeft u misschien gemist