Prima spelend Te Werve plaatst zich voor nacompetitie na winst op Schipluiden

archieffoto

Ondanks het gemis van een groot aantal basisspelers slaagde Te Werve erin de reguliere competitie winnend af te sluiten en zich te plaatsen voor de promotie/degradatie competitie in de derde klasse.

In Schipluiden werd in een goede en spannende wedstrijd met 2-3 gewonnen van de plaatselijke trots. Na een door de thuisploeg benutte elf meter scoorde Abdullah Aydemir de gelijkmaker namens de ploeg van hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede. Wederom Aydemir zorgde er pal na de rust voor de Rijswijkers weer op voorsprong kwamen, maar niet veel later kwam de thuisploeg toch nog langszij. De volle winst ging uiteindelijk toch naar Te Werve dankzij een benutte penalty.

In de eerste wedstrijd van de nacompetitie neemt Te Werve het zaterdag op eigen terrein op tegen vv SJZ uit Zoeterwoude.

Deze artikelen heeft u misschien gemist