XL opbrengst van de statiegeldactie bij AH XL Rijswijk voor KDC Aandachtslab

In april was KDC AandachtsLab weer het goede doel van de statiegeldactie bij Albert Heijn XL.

“Zo fijn dat we al jarenlang deze lokale samenwerking hebben! Suus nam de cheque op haar eigenwijze in ontvangst. Van de opbrengst gaan wij aangepast spelmateriaal voor de kinderen aanschaffen. Grote dank Albert Heijn XL in Rijswijk!”

KDC AandachtsLab is een ouderinitiatief. De betrokkenheid en inzet van ouders is groot. Alleen de professionele zorgverleners ontvangen een salaris. Alle andere werkzaamheden worden vanuit de vrijwilligersorganisatie uitgevoerd. Denk hierbij aan de bestuurlijke taken (Raden van Bestuur, -Toezicht en -Kwaliteit), maar ook aan de extra ondersteuning als hulp bij wandelen, de boodschappen, huishoudelijke taken, onderhoud aan het pand en tuin etc. Met deze aanpak kan KDC AandachstLab de intensieve inzet van 1 begeleider per 2 kinderen realiseren. De begeleiders besteden hun tijd optimaal aan de kinderen en niet aan algemene ondersteunende taken.

Op de foto: vlnr Shamir van Wegberg (manager service AH), Suus en Maarten Pels (manager vers AH)

Deze artikelen heeft u misschien gemist