GroenLinks twijfelt over rookvrije generatie op ROC Mondriaan

Zondag heeft de Rijswijkse fractie van GroenLinks zwerfvuil opgeruimd rond het ROC Mondriaan aan het Pauwhof. Zij hebben moeten we constateren dat de rookvrije generatie nog niet helemaal geslaagd is. “We weten dat peuken levensgevaarlijk zijn voor dieren. Daarom gaan we hier mee verder. Binnenkort meer! Suggesties?”


Grotere zorg
Eerder hadden bewoners van de Pauwhof ook al bij de gemeente en ROC Mondriaan geklaagd over de grote hoeveelheid zwerfvuil. Maar een grotere zorg van deze bewoners is voornamelijk de grote overlast van parkerende scholieren bij hen in de straat. Een vertegenwoordiging van de buurt is al twaalf jaar bezig om deze overlast kenbaar te maken bij de gemeente Rijswijk en de leiding van het ROC Mondriaan. Er zijn verschillende bewoners van de Pauwhof inmiddels verhuisd vanwege de overlast.

Deze artikelen heeft u misschien gemist