Nieuw gemeenteraadslid GroenLinks Lichelle de Bruijn beëdigd

Lichelle de Bruijn is dinsdag beëdigd als nieuw lid van de Rijswijkse gemeenteraad namens GroenLinks. De Bruijn volgt milieuactivist Sam Schwencke op, die tijdens de raadvergadering op 1 juni al afscheid nam van de raad en, na haar vertrek bij zowel de gemeenteraad van Rijswijk als bij de gemeente Den Haag waar ze stopt als klimaat adviseur, nu een activist zonder baan is.

Het nieuwe lid van de Rijswijkse fractie van GroenLinks is sinds 2018 werkzaam als transitiemedewerker circulair Zuid-Holland bij de provincie. Na een periode als fractie-assistent gefunctioneerd te hebben, is De Bruijn nu dus volwaardig fractielid. Nog niet bekend is welke portefeuilles De Bruijn in de fractie onder haar hoede krijgt.

Foto: GroenLinks Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist