Streetgolf-evenement door Lions Rijswijk voor Golf voor Gehandicapten

Zaterdag organiseerde Lions Rijswijk een streetgolf evenement in Park Schoonoord gelegen aan de Burgemeester Elsenlaan in Rijswijk. Het evenement voor jong en oud werd door de Lions samen met Scoutinggroep De Jaguars georganiseerd en de opbrengst van € 1900.– ging naar de scoutinggroep en naar Stichting Golf voor Gehandicapten.Ludiek
Het werd een ludiek golfevenement over 18 holes waarbij zachte en wat hardere golfballen in paraplu’s geslagen moesten worden, gechipt moest worden uit een emmer water en van de zolder van scouting De Jaguars door een opening in een emmer op de grond moest worden geslagen. De ene hole was nog ludieker en moeilijker dan de andere. Iedere deelnemer had het prima naar de zin.

GvoorG
De stichting Golf voor Gehandicapten, GvoorG, helpt mensen met een fysieke beperking bij het revalidatieproces en zorgt dat zij weer onderdeel zijn van de maatschappij. Want golf geeft zo’n positieve energie. Tijdens dit evenement hebben er 3 golfers van deze stichting deelgenomen aan dit project.

Deze artikelen heeft u misschien gemist