Expositie ‘MaRy Bezembinder meets friends’

Van 9 t/m 24 september exposeert Mary Bezembinder in galerie Arti Shock. Kunstenares MaRy Bezembinder wil graag een podium bieden aan haar cursisten. De expositie omvat werk in diverse disciplines. Hierdoor is het een boeiende, veelzijdige tentoonstelling is geworden.

Zijzelf exposeert met nieuw ruimtelijk werk en olieverfschilderijen. Verder is er werk te zien van haar cursisten: Rian Albers, Joyce Hanson, Els Hendriks, Conchita Monteiro, Aletta  Polkamp en Tineke Versnel.                    

Opening
De tentoonstelling wordt geopend op zondag 10 september om 15.00 uur (Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.)

Over Arti-Shock
Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zaterdag 9 t/m donderdag 28 september (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: www.arti-shock-rijswijk.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist