Burgemeester Huri Sahin leest voor uit de Start!-krant

Op donderdag 14 september leest burgemeester Huri Sahin in de bibliotheek voor uit de Start!-krant aan inwoners die Nederlands leren.

Ook gaat de burgemeester tussen 15:30 en 17:30 uur met deze inwoners in gesprek over het leren van een nieuwe taal en alles wat daarbij komt kijken. Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Week van lezen en schrijven. De bibliotheek bevindt zich in het Huis van de Stad.

De Start!-krant is een krant voor mensen die moeite hebben met (Nederlands) lezen. Het taalgebruik in de krant is eenvoudig maar niet kinderachtig. De zinnen zijn kort met zo min mogelijk moeilijke woorden. Voor meer informatie zie https://www.leefenleer.nl/voor-vrijwilligers/leermiddelenwijzer/startkrant/

Deze artikelen heeft u misschien gemist