(ViDEO) Onthulling Kunstwerk Johan Buziau in Rijswijkse Schouwburg

Op zondag 10 september werd in De Rijswijkse Schouwburg het kunstwerk van Johan Buziau onthuld door burgemeester Huri Sahin, alsmede Sjaak Bral (cabaretier/televisie- en radiopresentator/columnist) en Jan Berghuis (decoratieschilder).

Hierbij waren ook de ‘Vrienden van de Rijswijkse Schouwburg’ aanwezig. Sjaak Bral zei over Buziau: “Het is zo belangrijk om je helden te eren, want dit zijn mensen die uniek zijn. Helemaal mooi is natuurlijk dat Buziau uit Rijswijk kwam en daar moet je trots op zijn!”

Videomakers Evert Vollebregt en René Marquard waren bij de onthulling van het kunstwerk aanwezig in de Rijswijkse Schouwburg en spraken met burgemeester Sahin, Sjaak Bral en Jan Berghuis.

Deze artikelen heeft u misschien gemist