Benefietactie voor slachtoffers aardbeving Marokko in Rijswijkse Schouwburg

Foto: Facebook pagina St. Escamp voor Vrouwen

Op zondag 1 oktober is er in de Rijswijkse Schouwburg een benefietmiddag voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko.

Tussen 13 en 18 uur organiseert de Stichting Escamp voor Vrouwen een benefietactie met diverse optredens, Marokkaanse lekkernijen en een veiling. De opbrengsten zijn bedoeld voor de wederopbouw van een weeshuis bij de stad Taroudant in het zuiden van Marokko. Door de aardbeving is het weeshuis ingestort.

Marokko is op de avond van 8 september getroffen door een zware aardbeving. Het epicentrum lag ten zuiden van Marrakech. Het Internationale Rode Kruis en zusterorganisatie de Rode Halve Maan zeggen 105 miljoen euro nodig te hebben voor noodhulp aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Dat geld is bedoeld voor water, onderdak en gezondheidszorg.

Voor meer informatie over de benefietmiddag bezoek de Facebook pagina van de Stichting Escamp voor Vrouwen: https://www.facebook.com/p/Stichting-Escamp-voor-vrouwen-100070820807633/

Deze artikelen heeft u misschien gemist