Wijkcentrum Te Werve officieel geopend met ballonnen en confetti

Wijkcentrum Te Werve is woensdagmiddag officieel geopend met ballonnen en confetti. De grote opkomst laat zien dat veel bewoners blij zijn met het wijkcentrum. Met steun vanuit Welzijn Rijswijk is het een plek voor en door de bewoners geworden. Samen hebben ze afgelopen tijd hard toegewerkt naar de opening.

Initiatieven
Binnen presenteerden verschillende vrijwilligers allerlei initiatieven. Zo is er een Coffee Corner, waar bewoners gezellig kunnen samenkomen voor een kopje koffie. Kaatjes Kinder Kookclub organiseert kooksessies met kinderen. De Mobiele Druk Werkplaats organiseert binnenkort een workshop ‘Buurtverhalen’ waarbij verhalen vertellen en kunst maken samen komen. Voor bewoners met groene vingers is er de mogelijkheid om de tuin rondom het wijkcentrum in te richten.


Wijkwethouder Werner Van Damme en wethouder Welzijn Gijs van Malsen waren ook aanwezig en wensten de bewoners heel veel succes en plezier met alle initiatieven en activiteiten die georganiseerd worden.

Later volgt nog een video van de middag bij Wijkcentrum Te Werve

Deze artikelen heeft u misschien gemist