Eerste editie talkshow Welzijn Rijswijk Live smaakt naar meer

Ter ere van hun 20-jarig jubileum organiseerde Welzijn Rijswijk donderdagmiddag de talkshow Welzijn Rijswijk Live! In een goed gevuld wijkcentrum Stervoorde ging presentator Frénk van der Linden in gesprek met de tafelgasten, maar vooral ook met het publiek. Aan de hand van aansprekende verhalen uit de praktijk en persoonlijke ervaringen werd het soms zo onzichtbare welzijnswerk zichtbaar gemaakt.

“We kijken met veel plezier terug op deze middag waarin de wereld van welzijn de revue is gepasseerd. Dit deden we – in een goed geleide dialoog – met alle partners in de zaal. Er zijn nog genoeg onderwerpen om eens te belichten, dus deze eerste talkshow smaakte zeker naar meer!”, aldus Welzijn Rijswijk.

Deze artikelen heeft u misschien gemist