Grote Clubactie 2023 op zaterdag 23 september van start

Afb. website Grote Clubactie

Op zaterdag 23 september barst de De Grote Clubactie voor het vierde jaar op een rij los om extra inkomsten op te halen voor de clubkas.

Meer dan 350.000 leden van ruim 5.500 verenigingen gaan vanaf zaterdag op pad om loten te verkopen voor hun vereniging. Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor drie euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Maar liefst tachtig procent hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten kunnen de clubs mooie doelen realiseren. Denk aan het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum. Daarnaast steun je met het kopen van loten niet alleen de vereniging, maar maak je zelf ook nog kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000,-. De trekking is op 28 november 2023.

Deelnemende Rijswijkse verenigingen:
Volleybalvereniging Inter Rijswijk
Lokomotief Rijswijk
Refleks
Stichting Martin Luther Kringgroep
Scoutinggroep De Jaguars
RHC Rijswijk
Rijswijks Jeugdtheater
Rijswijkse Honk- en Softbalvereniging Red Lions
K.R.S.V. Vredenburch
RVC Celeritas
Gymnastiekvereniging V.D.O.-Turnlust
Waterscouting Dorus Rijkers

Deze artikelen heeft u misschien gemist