Informatiemarkt Havenkwartier op donderdag 28 september

Op donderdag 28 september organiseert de gemeente Rijswijk een informatiemarkt over de herontwikkeling van het Havenkwartier.

Van 19:00 tot 20:30 uur geven projectmedewerkers informatie over de ontwikkelingen in dit gebied. De inloopbijeenkomst vindt plaats in De Loods aan de Treubstraat 25-31; vooraf aanmelden is niet nodig.

Onderwerpen tijdens deze informatiemarkt zijn

  • Stadshaven
    In 2022 organiseerde de gemeente diverse (online) bijeenkomsten over het verlevendigen van de Stadshaven. De wensen, zorgen en ideeën voor de Stadshaven zijn nu op een kaart aangegeven. De gemeente hoort graag wat men van deze indeling vindt. Deze reacties helpen met het verder uitwerken van het ontwerp van de Stadshaven.
  • Samen leven in een werk-woonwijk
    Hoe zorgt de gemeente dat bedrijven hun activiteiten voort kunnen zetten met de komst van bewoners?
  • Parkeren in Havenkwartier
    In 2022/2023 heeft de gemeente onderzoek gedaan naar de parkeerbehoefte van bedrijven. Hoe kan de gemeente ervoor zorgen dat bedrijven hun klanten en leveranciers kunnen blijven ontvangen? Wat zijn de parkeermogelijkheden voor bewoners?
  • Voortgang van alle projecten

Het bedrijventerrein aan de haven van Rijswijk verandert de komende jaren in een levendige, groene stadswijk waar bedrijvigheid, wonen en recreëren bij elkaar horen. De bedrijven blijven en er komen ruim 2000 woningen door leegstaande kantoren om te bouwen naar woningen en nieuwe appartementen toe te voegen. Tussen de vernieuwde gebouwen komen er recreatiemogelijkheden en groene ontmoetingsplekken. Meer weten over de dit project? Klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist