Zondag 8 oktober open dag in Natuurtuin Wilhelminapark

Op zondag 8 oktober organiseert de Natuurtuin Wilhelminapark tussen 13:00 en 16:30 uur een open dag voor jong en oud. De locatie is Hazepad 5 en het thema is herfst (paddenstoelen).

De open dag begint met een gift van de Rotary Rijswijk. Daarna vertelt Marten Klein over de Aziatische hoornaar en geeft de imker uitleg bij de bijenstal. Verder is er de feestelijke ingebruikneming van het Beleving Pad voor kinderen rond het NME Centrum.

De Natuurtuin Wilhelminapark houdt in ieder jaargetijde een open dag. In de tuin zijn verschillende landschappen en leefmilieus aangelegd die in het Zuid-Hollands landschap voorkomen. Je vindt er een aantal heemkundige parels zoals een dijk, een akkertje, grienden en rietlanden. Verder is de tuin het leefgebied van een bonte mengeling van vogels, vissen, amfibieën en insecten en ook aan planten en bloemen is er het hele jaar door genoeg te ontdekken. Meer weten? Klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist