RVC Celeritas loot regiogenoot BSC’68 in eerste knock-out fase KNVB districtsbeker

Voor vierdeklasser RVC Celeritas staat in de eerste knock-out fase van de KNVB districtsbeker een treffen tegen BSC’68 op het programma. Dit is het resultaat van de loting voor deze beker na afloop van de poulewedstrijden die gedurende de eerste drie zaterdagen van september werden afgewerkt.

De ook voor de volgende ronde geplaatste Rijswijkse verenigingen Semper Altius en Vredenburch werden vrijgeloot. De vierde Rijswijkse amateurvereniging, Te Werve, werd in de poulefase uitgeschakeld.

Met BSC’68 uit Benthuizen treft Celeritas een kersverse derdeklasser. Promotie van het team van hoofdtrainer Abdullah Sari werd afgelopen seizoen bereikt na winst in de nacompetitie. Sari wil ook dit komend seizoen met zijn team prijzen pakken. Dit interessante affiche speelt zich af op zaterdag 21 oktober, aanvang 15:00 uur, in de thuishaven van Celeritas, het Prinses Irene Sportpark aan de Schaapweg.

Deze artikelen heeft u misschien gemist