Ga luisteren naar Iven Cudogham

Iven Cudogham schreef over Anansie de Spin en net als Anansie heeft hij zeven kinderen. Hij is bekend van het televisieprogramma ‘Een Huis Vol’ en hij schreef de tekst voor het lied ‘Bij mij thuis’ van Kinderen voor Kinderen, dat bij de Kinderboekenweek hoort. Tijdens deze ontmoeting zal hij een stukje voorlezen en vertellen over zijn eigen thuissituatie. Bovendien kunnen alle kinderen aan de slag met een mooie knutselplaat.

Iven Cudogham (1977) steekt in zijn boek de eeuwenoude verhalen over Anansi de spin in een modern jasje. Hij wil met de serie kleuters van nu kennis laten maken met de eeuwenoude verhalen. De verhalen over Anasi worden nu verfilmd en zijn in 2024 in de bioscoop te bewonderen.

Zondag 8 oktober, Bogaard stadscentrum, 10.30 – 12.00 uur

Klik hier voor tickets

Deze artikelen heeft u misschien gemist