Benefietmiddag voor nieuw weeshuis in Marokko

In de Rijswijkse schouwburg vindt zondag 1 oktober een benefietmiddag plaats voor Marokko. De opbrengst gaat naar de bouw van een nieuw weeshuis in het aardbevingsgebied. Door de aardbeving is het aantal weeskinderen toegenomen en hulp is hard nodig.

Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom in de schouwburg aan de Generaal Spoorlaan 10 voor een gevarieerd programma. Na een openingswoord door burgemeester Huri Sahin zijn er gastoptredens van onder meer cabaretier Rachid Larouz en Sabra’s Bootcamp. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van Marokkaanse lekkernijen en meedoen aan een speciale veiling.

Weeshuis
Stichting Helpende Hand Internationaal organiseert de benefietmiddag. Deze stichting gaat de bouw van het nieuwe weeshuis realiseren. De benefiet wordt mede mogelijk gemaakt door diverse lokale partijen, waaronder de Rijswijkse Schouwburg, Particibaan, Neven.pro en de vier Rijswijkse kerken.

Deze artikelen heeft u misschien gemist