D66 Rijswijk op onderzoek in Bogaard stadscentrum

Zaterdagochtend was de Rijswijkse fractie van D66 en wethouder Werner van Damme (VVD) op pad in Bogaard stadscentrum met ervaringsdeskundigen, D66 (raads)leden om te kijken naar obstakels voor gehandicapte mensen

“Heel waardevol om letterlijk de obstakels te zien, voelen, horen en ervaren waar mensen elke dag mee worstelen. Van zorgen over of er in de ochtend hulp komt, je naar buiten kan komen, kleine richels waar je over valt, winkels en liften waar je niet in kan, tot het ontbreken van overzicht en energie. En: veel tips over wat er te verbeteren is, er kan ook samen met ondernemers meer dan je denkt. We gaan de komende tijd vaker op deze manier op stap. Naar Oud Rijswijk in ieder geval. Maar vind jij dat we nog heen zouden moeten gaan kijken? Laat het weten; info@d66rijswijk.nl en ga gerust mee.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist