Zes weken minder of geen treinen naar en via Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal

Van 23 oktober tot 4 december werkt ProRail op Rotterdam Centraal aan sporen, perrons, wissels, bovenleidingen en treinbeveiliging. Er rijden in deze periode minder, en op sommige momenten helemaal geen treinen van, naar of via Rotterdam Centraal.

Aangepaste dienstregeling

Sommige treinen vertrekken op andere tijden of vanaf een ander perron. In het weekend van 25 en 26 november en in het weekend van 2 en 3 december is er helemaal geen treinverkeer mogelijk van en naar Rotterdam Centraal. Reizigers kunnen dan gebruik maken van NS-bussen of het RET-metronet.

Extra reistijd

Houd rekening met extra reistijd, overstappen, omreisroutes en drukte. Plan je reis in de NS reisplanner.

Groei

De werkzaamheden zijn volgens de NS nodig om de groei van het aantal reizigers de komende jaren te kunnen verwerken. Er moeten op het traject meer treinen gaan rijden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist