Bekijk de route en programma van de intocht Sinterklaas op 18 november

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Rijswijk. Samen met zijn Pieten viert hij feest door heel Rijswijk. De Sinterklaasintocht Rijswijk wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Rijswijk, Bogaard stadscentrum en winkelcentrum Oud-Rijswijk.

Route en programma

Vanaf 12 uur verzamelen de kinderen en hun ouders zich bij de Nassaukade waar burgemeester Sahin de Sint welkom heet. Na de feestelijke aankomst, vervolgt de Sint zijn intocht naar het Huis van de stad. Hier zetten de Pieten een onvergetelijke show neer en kunnen kinderen op de foto met de Sint.

Na alle festiviteiten bij het Huis van de stad, vervolgt de Sint met zijn Pieten de stoet naar het Bogaardplein. Eenmaal daar aangekomen, zal Sinterklaas het podium betreden en een hartverwarmende toespraak houden. Speciaal voor alle lieve kinderen en bezoekers die aanwezig zijn.

Het hele programma en de route zijn te vinden op www.sinterklaasrijswijk.nl of zie op de poster hierboven.

Verkeer

Houd er rekening mee dat sommige straten en kruispunten tijdelijk worden afgezet om ruim baan te maken voor de Sint. Op de website www.sinterklaasrijswijk.nl is de volledige route te vinden inclusief de geschatte tijden waarop de intocht bij de verschillende locaties aankomt.

Uitvoering aan de motie

Met de feestelijke intocht van Sinterklaas in Rijswijk geeft de gemeente uitvoering aan de motie die op 18 april door de gemeenteraad is aangenomen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Sinterklaasnieuws? Volg dan het (1) Facebook – en Sinterklaas Rijswijk (@sinterklaasrijswijk) • Instagram-foto’s en -video’s account van de Sint.

Vragen over de intocht

Heeft u vragen over de intocht? Neem dan contact op met Creatief Conceptbureau De Burgemeesters. Dit kan door een mail te sturen naar info@sinterklaasrijswijk.nl.Deze artikelen heeft u misschien gemist