ADO Den Haag heeft primeur met unieke screen protectors

ADO Den Haag, de club die met de mannen en vrouwen op het Rijswijkse Sportpark Prinses Irene traint, heeft weer eens een primeur. Als eerste betaald voetbal organisatie van Nederland beschikt de club over een tweetal unieke screen protectors. Een met de 1905 Ooievaar, de ander met het prachtige ADO Den Haag Logo

Unieke ADO Den Haag Screenprotector

Let op! Het betreft een Pre-Order: Bestel je het product voor 15 november dan is deze begin december beschikbaar. Lees meer hieronder!

Nieuw: De ADO Den Haag screenprotector
Wil jij ADO Den Haag ook altijd bij de hand hebben? Dan hebben we voor jou nu iets nieuws. Vanaf nu verkrijgbaar in de ADO Den Haag webshop: twee verschillende ADO Den Haag logo’s waardoor je ADO Den Haag altijd bij je draagt. Wanneer je mobiel uit staat zie je het logo schitteren. Wanneer je jouw mobiel weer aan zet verdwijnt het! Je kunt door de schermhelderheid-instellingen van je mobiel zelf bepalen hoe helder ze in beeld komen. Laat iedereen zien dat ADO Den Haag jouw club is! 

Specificaties
9H Full Cover extra gehard glas screenprotectors, beschermt jouw telefoon tegen krassen, vallen of stoten. 

Ultieme cadeau voor de feestdagen!
De komende weken is dit product uitsluitend te bestellen via de webshop van ADO Den Haag. Bij bestelling kun je kiezen of je het product laat thuisbezorgen of wil afhalen in onze Fanstore. Zoals eerder vermeld betreft het een Pre-Order.

Luister ook naar de podcast met de bedenker hiervan, Peter Kuizinga

Deze artikelen heeft u misschien gemist