Nog maar een paar dagen voor aanvragen decembercadeau via KEI Rijswijk

Tot 13 november kunnen ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar nog het decembercadeau aanvragen via KEI Rijswijk. Voorwaarde is dat het kind een geldige ooievaarspas heeft. Er zijn voor de ouders geen kosten verbonden aan de aanvraag.

Aanvraagformulier

Via deze link kunt u het decembercadeau aanvragen voor uw kind. Let erop dat u het geslacht en de leeftijd van uw kind goed invult.

Ophaalcode

Zorg er ook voor dat uw emailadres correct is ingevuld in de aanvraag. Na het verwerken van de aanvraag ontvangt u namelijk per email de code waarmee u het cadeau kunt ophalen. In de email staat ook het adres van de ophaallocatie.

KEI Rijswijk

KEI Rijswijk helpt Rijswijkse kinderen van 0 t/m 17 jaar binnen gezinnen met een minimuminkomen. Dit doet ze door een bijdrage te leveren aan educatieve, sociale, sport- en cultuuractiviteiten. Alle kinderen in Rijswijk krijgen zo dezelfde kansen. Want ieder kind, samen met leeftijdgenoten, doet mee met onze maatschappij. Meer weten? Klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist