Fototentoonstelling ‘Vrijwilligerswerk in Beeld’

Rijswijk Doet viert de officiële opening van het Huis van de Stad met serie foto’s van de fotografen van Fotoclub F70 over vrijwilligerswerk in de stad. Tentoonstelling: 13 tm 18 november 2023.

Vrijwilligerscentrum Rijswijk Doet van Welzijn Rijswijk, Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en dagbesteding ’t Trefpunt zijn al verhuisd naar het Huis van de stad. De gemeente Rijswijk neemt in de week van 13 november haar intrek en daarmee is de officiële opening van het gebouw een feit. Rijswijk Doet viert dit met de fototentoonstelling ‘Vrijwilligerswerk in beeld’. Met de expositie willen we een beeld geven van de diversiteit van vrijwilligerswerk; van doelgroep tot locatie, en van omvang tot motivatie, geen vrijwilligersfunctie is immers hetzelfde.

De fototentoonstelling is een unieke samenwerking tussen Rijswijk Doet en Fotoclub F70. Acht fotografen van de club hebben – uiteraard op vrijwillige basis – verschillende organisaties in Rijswijk bezocht, en daar de trotse vrijwilligers vastgelegd op in totaal twaalf foto’s.

De tentoonstelling is vanaf maandag 13 t/m vrijdag 17 november een week lang dagelijks geopend van van 9:00 tot 22:00 en op zaterdag 18 november van 9:00 tot 18:00 uur. U vindt de fototentoonstelling op de begane grond in de linkerhoek van het gebouw, diagonaal ten opzicht van de ingang van Huis van de Stad.

Deze artikelen heeft u misschien gemist