Lokomotief blijft koploper; Inter Rijswijk verliest

De basketballers van Lokomotief hebben zaterdag in Den Bosch tegen het tweede team van Heroes Den Bosch met 103-79 gewonnen. De volleyballers van Inter Rijswijk verloren met 3-1 bij vv Utrecht bij 3-1.

Tot ieders verbazing keken de Rijswijkers in het eerste kwart van de wedstrijd tegen Heroes Den Bosch tegen een 16-2 achterstand aan. Wellicht hadden Lokomotief nog het bekerduel van vrijdagavond in de benen. Coach Pieter Mourik wist met zijn mannen de productiviteit wat op  te schroeven waardoor er een 42-50 ruststand op het scorebord stond.

In de tweede helft had Lokomotief het beste van het spel. Eindstand 79-103. Bart Bijnsdorp 26, Sam van Dijk 23 en Lars Jansen 18 waren de productiefste Rijswijkers. Lokomotief blijft in de protiedivisie de onbetwiste koploper zonder puntverlies.

Inter Rijswijk
In Utrecht verloren de volleyballers van Inter Rijswijk zaterdag tegen de vv Utrecht, een van de titelkandidaten in de Topklasse met 3-1. De setstanden waren 25-17, 18-25, 25-21 en 25-23. De mannen van Inter Rijswijk staan op de ranglijst tiende met 8 punten uit 7 wedstrijden.  

Deze artikelen heeft u misschien gemist