Inspiratie Avond Positieve Sport in sporthal De Altis

Gregory Sedoc, hordeloper met pieken en dalen. Katachtig als een jachtluipaard stoof Gregory Sedoc jarenlang over hordes, wat hem drie keer op de Olympische Spelen bracht. Zijn ervaringen op én naast de baan passen eigenlijk niet in een rugzak. De hoogste horden die hij moest overwinnen waren uitsluiting van wedstrijden, blessure op de Olympische Spelen van Londen 2012 en de depressie die daarop volgde.

Gregory herpakte zich en vond zijn passie op de baan terug, waarna de cirkel rond kwam. Het jongetje dat, wanneer hij de bus naar huis in Amsterdam miste, vanaf de basisschool aan het Olympiaplein naar huis rende, eindigde zijn imposante loopbaan op het EK 2016 op homeground, in het Olympisch Stadion. Op dit moment is Gregory onder andere tv programmamaker, analist en adviseur bij Sportinnovator.

Na het inspirerende verhaal van Gregory volgt een interactief gedeelte waarin we het zullen hebben over hoe we het thema positieve sport (cultuur) onder de aandacht of zelfs tot verbetering kunnen brengen in de Rijswijkse sport.

Iedereen die in Rijswijk zich direct en indirect bezighoudt met het begeleiden van sporters is uitgenodigd. Dus ben je trainer, coach, teammanager, bestuurder, commissielid, vertrouwenscontactpersoon of …:  je bent van harte uitgenodigd.

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd vanuit de gemeente en geeft een vervolg aan het sportakkoord.

Je mag deze avond niet missen! Schrijf in je agenda:

WatInspiratie Avond Positieve Sport met Gregory Sedoc
WanneerWoensdag 22 november | 19:15
Voor wieTrainer, coach, teammanager, bestuurder, commissielid, VCP of …
WaarKantine Inter Rijswijk, Sporthal de Altis
AdresDe Bruyn Kopstraat 1, 2288 EC Rijswijk
Met de auto?Gratis parkeren, doorrijden tot aan het hek (opent automatisch)
Met OV?Tramhalte Handelskade, lijn 17
Met de fiets?Voldoende ruimte in fietsenstalling

Deze artikelen heeft u misschien gemist