16-jarig slachtoffer dat onwel werd op festival nog buiten kennis op ic

foto: De Broodfabriek

Afgelopen zaterdag is een 16-jarige Hagenaar onwel geraakt bij een concert in de Broodfabriek in Rijswijk. Volgens de familie is zijn toestand nog onzeker, mede omdat hij nog buiten kennis is, Aldus het AD.

Het slachtoffer viel flauw tijdens het evenement Kazel Expo in de Broodfabriek in Rijswijk. Op dat moment was het erg druk. De jongen werd gereanimeerd en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Na de gebeurtenis raakten verschillende bezoekers, op dat moment enkele honderden, in paniek. De brandweer heeft enkele metingen gedaan naar onder meer gas en koolmonoxide. Zondag heeft Huri Sahin, burgemeester van Rijswijk contact gezocht met de familie van het slachtoffer.

Deze artikelen heeft u misschien gemist