Gemeente Rijswijk begint als eerste met MRDH Support

Armand van de Laar (rechts), wethouder van onder andere Stadsontwikkeling & Mobiliteit bij de gemeente Rijswijk, Jos Wassens (links), manager Strategie & Bestuur bij MRDH en Martine Bakker (midden), manager gebiedsontwikkeling Stadsas bij de gemeente Rijswijk

Om gemeenten te helpen bij het behalen van doelen als het verbeteren van de bereikbaarheid en de regionale economie, is er nu MRDH Support. Gemeente Rijswijk is daar deze maand als eerste mee gestart. Wethouder Armand van de Laar: “MRDH Support vergroot onze uitvoeringskracht. Door de samenwerking krijgen we meer van de grond.”

“Onze Strategische Agenda 2023-2026 is resultaat- en uitvoeringsgericht”, vertelt Jos Wassens, manager Strategie & Bestuur bij MRDH. “We willen concrete stappen zetten in de kerndoelen: de bereikbaarheid van de gemeenten verbeteren en de regionale economie vernieuwen.”

Lees wat de support nog meer oplevert: Rijswijk als eerste van start met MRDH Support om doelen Strategische Agenda te behalen | MRDH Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Deze artikelen heeft u misschien gemist