Wie schreeuwt Sinterklaas wakker in Bogaard stadscentrum?

Oh nee! Ze zijn het grote boek van Sint vergeten… Als dat maar goed komt! 

Komende zaterdag (18 november) is de intocht van Sinterklaas en zal de Sint met zijn Pieten via Oud Rijswijk en het Huis van de Stad bij het Bogaard stadscentrum aankomen. We verwachten de Sint en vele Pieten rond 16:00 uur en verwelkomen hen maar wat graag met liedjes, kleurplaten, pepernoten én kleine Sinterklaasjes en Pietjes die met de muziek meezingen. 🎶

Sinterklaas komt óók op zondag (19 november) weer langs. Omdat het de dag ervoor zo’n feest is geweest, mogen de Sint en zijn Pieten zich natuurlijk niet verslapen voor deze tweede feestelijke dag. Helpen jouw kinderen mee om Sinterklaas wakker te zingen? We komen graag om 11:00 uur samen om er een gezellig feest van te maken.

Kom dus verkleed als hulpsint of hulppiet en geniet van twee dagen Sinterklaasfeest! En, wil je de Sint een leuk cadeau geven? Maak dan iets dat hij superleuk zal vinden, bijvoorbeeld een eigen kunstwerk. Creëer zelf iets moois of download een kleurplaat op https://bogaardstadscentrum.nl/nieuws/sinterklaas, print hem uit en maak er een prachtig cadeau van!

Deze artikelen heeft u misschien gemist